Olen nyt jo niin rakastunut kaikkiin kiintokalusteisiin ja laattoihin, että haaveet keskustan kämpästä vanhoilla päivillä voi unohtaa. Mä jään tulevaan uuteen kotiin -ainiaaksi =).

Laitan kuvia keittiöstä, kodinhoitohuoneesta ja tuulikaapista. Eihän nuo mallinnokset ole ihan sama kuin valmis, mutta laitan valokuvat sitten vierelle, kunhan kalusteet on asennettu. Keittiöstä tulee ihana. Lattialaattaan olen erityisen ihastunut. Huokaisen viehkeästi aina kun katson sitä. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Keittiö on muutenkin ihana. Se on suunniteltu juuri meidän perheelle toimivaksi. Kun seitsemän henkeä lähtee ruokapöydästä keittiöön, on logistiikalla ihan oikeasti merkitystä: Kiertosuunnassa ensin tulee roskis lantion korkeudella, sen vieressä on tiskiallas ja hana. Siitä eteenpäin kulkusuunnassa on astianpesukone. Jääkaappi jäi heti alkuun, joten ruokapöydästä saadaan tavarat jääkaappiin siten, että astioiden palauttajat eivät ole tiellä. Jääkaappiin tulee jääpalakone. Ensin jätettiin se pois, mutta ajatus kylmästä ja raikkaasta jäävedestä kuulosti liian houkuttelevalta. Minun palani luksusta! Sitä paitsi pakastin lämpenee, kun muksut avaavat sitä jääpaloja ottaessaan.

Suihkuhuone on niin ikään aivan ihku daa. Mulla on jonkinlainen blingikausi päällä, joten tulihan sinne blingiä joukkoon. Siitä ei ole vielä kuin 3-d paperikuva, mutta yritän saada skannattua sen mukaan.

Tuulikaappiin tuli pientä väriruisketta. Valkoinen on niin steriili, harmaa kylmä ja ruskea tylsä, siis yksinään. Ihania värejä muuten, mutta kyllä väriä elämässä pitää olla. Entinen kotini oli niin ihana kaikkine väreineen, että istuin usein aloillani ja tuijotin ympärilleni imien itseeni kotini ihanuutta. Tästä kodista tulee myös asitien nautinto minulle.

Itse asiassa koko pohjapiirros on tehty meidän toiveiden mukaisesti. Toiveita oli paljon, joista suurin osa saatiin mahdutettua mukaan. Itse asiassa sitä toivoisi, että lapset olisivat vähän nuorempia, jotteivat lähtisi vielä pesästä. Haluaisin, että he saisivat myös nauttia uudesta kodista ja tuntea sen omaksi kodikseen vielä jonkin aikaa. No, voivathan he aina palata sinne perheinensä!

Tervetuloa kaikki meidän uuteen kotiin, kunhan se valmistuu! Ihana saada sinut vieraaksi.

PS. Tuparimenu on jo suunnitteilla =)