Rovaniemen koulutus meni pitkäksi. En päässyt mäkeä laskemaan, vaan täällä lentokentällä kökitään ja odotetaan kotiin pääsyä. Koneen piti lähteä klo 18.05 ja nyt arvioitu lähtöaika on 20.45. Viimeksi Oulusta kotiinpaluu venyi klo 21:een ja Kuopiosta klo 20:een. Tämän päivän koulutus piti olla pari viikkoa sitten maanantaina, jolloin se peruuntui Finskin lakon vuoksi. Sain kyllä tekstiviestin sunnuntai-iltana, että paluulento Rovaniemeltä hoituu Finncomin kautta. What the hell!? Juu, on rakentajan blogi, mutta tämä liittyy olennaisesti siihen. Joskus mun pitäisi ehtiä nukkua ja hoitaa muitakin asioita. Tuntuu, että työasiat on taas vienyt viime kuukausina enemmän kuin on antanut...

Voisin sysätä Finnairin syyksi vielä sen, että kirjoitin äsken puoli tuntia tarinaa ja julkaistessani kirjoitusta, Finnavia päätti, että ilmainen nettiyhteys lentokentällä pitää uusia. Paina siis accept uudestaan. OK, painettu. - Ja koko kirjoitus bittien taivaassa. Nyt alkaa tietokoneen akku olla finaalissa. Samoin puhelin. Pyysin, että perhe seuraa netistä, pääsenköä kotiin tänään vai en. No, huomenna aamulla 6 aikaan ajamaan kohti Tamperetta =(. Isäni kutsuisi minua asunnon säästäjäksi - ei koskaan kotona! Penteleen Finnair!!!

Kävin viikonloppuna ottamassa kuvan anturoista. Tuntui hassulta seistä omassa huoneessa, joka näytti siltä, että meidän sänky mahtuu siihen nippa nappa. Mitä tapahtuu mun buduaarille?

Tehdas toimitti tänään kivet ja linjalankojen asennuksen jälkeen alkaa huomenna muuraus. Kun tulen työreissusta, on työmaa varmaan edistynyt melkoisesti. Voih, ihan kuin jäisi ensiaskel näkemättä tai ensimmäinen sana kuulematta. Toivottavasti puoliso hoitaa tuon kuvauspuolen sillä välin!

Akku loppuuuuuuuu.....argh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!