H-hetki.

Se tuo varmaan mieleen kaikille eri asioita. Meidän projektissa voisin sanoa, että se on nyt! Huomenna alkaa anturoiden valu ja hyvinkin pian sen jälkeen saadaan jotain näkyvää aikaiseksi. Olemme Jonnan ja Inkan kanssa juosseet talon päästä päähän ja takaisin, mikä ei tuntunut kovinkaan pitkältä matkalta. Valmiina siellä on onneksi väliseiniä ja kulmia, ettei siirtyminen käy ihan niin nopeasti.

Käytiin tänään taas pilkkomassa ja pinomassa puita Peksun kanssa. Piti lopettaa, kun selkä ja takareidet oli yhtä tohjona kuin marjanpoimijoilla konsanaan.

Tarkastettiin, että sähköt oli kytketty. Mehän kävimme itse asentamassa sähkökaapin ja johdot eräänä sunnuntaina. Oli tosi hieno tunne sen jälkeen, kun homma saatiin valmiiksi. Säästettiin nimittäin tuhat euroa, kun tehtiin ite. Rakkaalla kun on taito ja luvat hyppysissä. Tunne oli tosi hieno, kun on omalla työllä saanut säästettyä selvää rahaa. Koko projektihan tulee olemaan sitä kaupankäyntiä: tässä säästettiin, tuolla ylitettiin budjetti...

Huomiseen siis... nyt alkaa Talentin finaali ja Santtu huutelee katsomaan!

PS. Mummille ja ukille terveisiä! Ei olla vielä hermoraunion partaalla, joten voitte ihan rauhassa seurata projektia blogin välityksellä. Sitten kun alkaa näyttää pahalta, tulkaa please apuun =).