Huijasin viimeksi, - ehkä eniten itseäni. Anturat valetaan huomenna, eikä toissapäivänä, kuten luulin... Valussa käytetään Formexin muotteja, joten homma saadaan päivässä tehtyä. Vuodenaikaan nähden voisi olla kylmempääkin ja koko viikolle on luvattu nollan yläpuolisia kelejä. Säikähdin, kun radiossa kerrottin amerikkalaisista sääennustajista, jotka ennustivat tavallista kylmempää talvea ja etenkin helmikuulle kovia pakkasia. Onneksi kotimaiset säätieteilijät ovat sitä mieltä, ettei tämä voi pitää paikkaansa. Ainoa asia, mikä asiassa sykäytti oli tieto, ettei hiihtolomalla ehkä päästä kärvistelelemään lapin rinteisiin -20 ja jotain. Hyytävää!

Ikkunatilaus odottaa vielä vähän, kun huomasin ristiriitaisuuksia julkkarikuvissa, pohjassa ja ikkunakaaviossa.Lsiäksi länsipuolen vinojen ikkunoiden rintamalinja ei näytä stemmavaan. Laitoin arkkitehdille kyselyn. Olen katsonut nyt pari kuukautta ikkuna- ja ovikaaviota. Ikkunoita on 31 kpl ja ovia 11 kpl. Muistan ulkoa, missä on ikkuna 26 jne... Aion kantaa oman osani yhteiskunnan pienpalveluiden tuottajien tukemisessa ja hankkia ikkunanpesijän. Muutoin pärjätään kyllä!

Loput rakennekuvat tulivat tänään. Ne pitää vielä illalla katsoa, ettei löydy enää virheitä. Silmät alkaa olla ristissä ja pahus, kun kaikki yötkin menee rakentaessa. Yhtenä yönä näin unta, että oltiin jo pihatöitä tekemässä. Saadaan aikataulua kiinni aika hyvin =).